Charity

Min egyptiske bedstefar Emile, var det mest gavmilde og generøse menneske, jeg nogensinde har hørt om. Han sagde altid, at der var mennesker, der havde meget mindre end ham, og mennesker der ikke havde det godt. Han brugte derfor den smule, der var tilovers derhjemme, på de syge og de fattige.

Det har altid gjort stort indtryk på mig, at høre historierne om, hvor meget han gjorde for dem, der ikke havde så meget at gøre godt med.

Han havde, blev der fortalt, altid lommerne fulde af parfume til mændene, Eau de cologne som det hed, og så cigaretter – og det selvom han slet ikke selv røg.

Når han så mødte nogle på gaden, han tænkte kunne trænge til lidt opmuntring, så gav han dem enten cigaretter, eller bad dem holde hænderne frem for sig, og så hældte han lidt Eau de cologne ud i deres hænder, som de kunne ”klappe” på ansigtet, som mænd tit gjorde i gamle dage ☺ Han sagde, at smilet på deres glade ansigter, var betaling nok i sig selv.

Jeg tror, jeg har arvet min bedstefars ønske om, at hjælpe andre, og jeg har prøvet at hjælpe så meget jeg kunne, siden jeg var lille. Senere, som voksen, er jeg blevet ambassadør i forskellige organisationer, hvor min vigtigste rolle er, at skabe opmærksomhed omkring organisationernes forskellige mærkesager.

Charity eller hjælpearbejde som det hedder på dansk, er så stor en del af mit liv, og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne give videre til den yngre generation. Jeg tror nemlig på, at hvis vi lærer at give og dele som små, så er det det, vi giver videre som voksne. Jeg har derfor valgt 3 organisationer, der alle hjælper og gør noget godt i forhold til børn.

Mit store ønske er, at der kommer en snak i gang mellem barn og voksen om det at give, og hvad de respektive organisationer står for.Barnet kan derefter, hvis det har lyst, vælge hvilken organisation det ønsker, at Monique’s Verden skal donere penge til, ved at sætte et kryds i den respektive kasse. Jeg donerer herefter en %-del af overskuddet til den organisation, der har fået flest stemmer, eller måske endda dem alle tre ☺

Donationen vil blive overrakt en gang om året. Donations overrækkelsen vil kunne følges på facebook.com/moniquesverden

Sammen kan vi nemlig gøre en forskel.

1000 tak ❤️

Hvem synes du Monique skal støtte?

3 dage siden

Monique's Verden

SÅ har vi en annonce for "Monique's Verden" i det fine Nord magasin, for vi synes alle skal have lov til at hente den bedste børne app ganske GRATIS 🙂 Vi er pavestolte. Måske kender du også nogen, du synes skal have den.
Det har lige været jul og meget snart er det minsandten vinterferie, så er der masser af god underholding/læring til alle børn mellem 2-6 år.
Rigtig dejlig dag til jer alle derude <3
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

1 uge siden

Monique's Verden

Vi skal ud og køre, med vores to venner, giraffen Grit, og bjørnen Bjarne, for de er på vej til deres nye hjem og der venter to forventningsfulde børn på dem.
De flytter på landet, og vi glæder os så meget til at besøge dem👍👏
Rigtig god dag til alle søde børn og voksne🍀💕💕🐻
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

2 uger siden

Monique's Verden

I dag er det Helligtrekonger, så siger de voksne, at julen slutter. Vi kan rigtig godt lide de tre vise mænd, for de kommer med gaver til det lille Jesus barn. Vi elsker gaver😀😀😀🙏❤️🎁 ... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

2 uger siden

Monique's Verden

Juhuuuuuu, rigtig godt nytår til jer alle. Tak for et fantastisk år, vi glæder os så meget til at dele det nye år med jer.
Pas på jeg selv, hinanden og ikke mindst alle de dejlige dyr❤️
Stort nytårs kram fra Max, Marley, Marvin, Molly og deres mor Monique🙏❤️😘🎉🎉🎉🎉
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

3 uger siden

Monique's Verden

Vi har sovet længe i dag, og glæder os til at hygge med hele familien, solen skinner og vi vil ønske jer alle en glædelig 2. juledag🙏🎄🎄🎄
Hvad skal du lave i dag?
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del