Charity

Min egyptiske bedstefar Emile, var det mest gavmilde og generøse menneske, jeg nogensinde har hørt om. Han sagde altid, at der var mennesker, der havde meget mindre end ham, og mennesker der ikke havde det godt. Han brugte derfor den smule, der var tilovers derhjemme, på de syge og de fattige.

Det har altid gjort stort indtryk på mig, at høre historierne om, hvor meget han gjorde for dem, der ikke havde så meget at gøre godt med.

Han havde, blev der fortalt, altid lommerne fulde af parfume til mændene, Eau de cologne som det hed, og så cigaretter – og det selvom han slet ikke selv røg.

Når han så mødte nogle på gaden, han tænkte kunne trænge til lidt opmuntring, så gav han dem enten cigaretter, eller bad dem holde hænderne frem for sig, og så hældte han lidt Eau de cologne ud i deres hænder, som de kunne ”klappe” på ansigtet, som mænd tit gjorde i gamle dage ☺ Han sagde, at smilet på deres glade ansigter, var betaling nok i sig selv.

Jeg tror, jeg har arvet min bedstefars ønske om, at hjælpe andre, og jeg har prøvet at hjælpe så meget jeg kunne, siden jeg var lille. Senere, som voksen, er jeg blevet ambassadør i forskellige organisationer, hvor min vigtigste rolle er, at skabe opmærksomhed omkring organisationernes forskellige mærkesager.

Charity eller hjælpearbejde som det hedder på dansk, er så stor en del af mit liv, og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne give videre til den yngre generation. Jeg tror nemlig på, at hvis vi lærer at give og dele som små, så er det det, vi giver videre som voksne. Jeg har derfor valgt 3 organisationer, der alle hjælper og gør noget godt i forhold til børn.

Mit store ønske er, at der kommer en snak i gang mellem barn og voksen om det at give, og hvad de respektive organisationer står for.Barnet kan derefter, hvis det har lyst, vælge hvilken organisation det ønsker, at Monique’s Verden skal donere penge til, ved at sætte et kryds i den respektive kasse. Jeg donerer herefter en %-del af overskuddet til den organisation, der har fået flest stemmer, eller måske endda dem alle tre ☺

Donationen vil blive overrakt en gang om året. Donations overrækkelsen vil kunne følges på facebook.com/moniquesverden

Sammen kan vi nemlig gøre en forskel.

1000 tak ❤️

Hvem synes du Monique skal støtte?

2 dage siden

Monique's Verden

Vil du også synge med Max og alle hans venner i børne appen “Monique’s Verden”?Så kan du hente app’en gratis i App Store. Rigtig god fornøjelse❤️
Del meget gerne🙏🎶🌷
... Se mereSe mindre

Se opslag

5 dage siden

Monique's Verden

Tegninger til tidsfordriv ❤️

Falder tiden lidt for lang derhjemme for store og små, så har vi her i "Monique's Verden" fire tegninger du GRATIS kan printe ud og farvelægge.
Mine fire bedste venner tøjdyrene: Max, Marley Marvin og lille Molly, glæder sig til at blive farvelagt af dig.
Hvis du har lyst, er du selvfølgelig meget velkommen, til at tage et foto af din tegning og lægge op på vores Facebook side.
Rigtig god fornøjelse og dejlig dag til dig.
Du henter tegninger på: www.moniquesverden.dk under TIL DIG 💗
... Se mereSe mindre

Se opslag

6 dage siden

Monique's Verden

Da jeg var lille sagde min far: Når det er sommertid, så skal
havemøblerne stilles ud. Det betød, at urene skulle stilles 1 time frem, når så det var vintertid, så skulle man tage havemøblerne ind igen, det betød så, at man skulle sætte uret 1 time tilbage.det synes jeg var sjovt.
Nu er det sommertid igen, og det betyder, at det fra i dag af, vil være meget lysere om morgenen når vi står op, for sommeren den nærmer sig med hastige skridt, hvor er det dejligt, vi glæder os så meget💗
Har du husket at stille urene frem?👍😃⏰🕰❤️
... Se mereSe mindre

Se opslag

7 dage siden

Monique's Verden

Mange børn har haft og har fødselsdag i denne periode med coronavirus. Det er ikke som det plejer, når vi har fødselsdag, for i denne tid kan vi ikke holde stor fest for alle vores venner og familie. Hvis du eller en du kender har fødselsdag, skal I have en fødselsdagssang fra os. Du kan hente “I dag er det Oles fødselsdag” i vores app “Monique’s verden” i App Store.
Hurraaaa og kæmpestort tillykke og tak til verdens bedste lille Mikkel på videoen🙏❤️🎉🇩🇰🎶😘
... Se mereSe mindre

Se opslag

1 uge siden

Monique's Verden

I denne tid har vi brug for noget der løfter os, noget der giver glæde og er sjovt, som kontrast til alt det, der sker lige nu i verden. Vi har været forbi Morskabsmuseet og Hofnarren på Frederiksberg som vi sidder for foden af. Vi må fokusere på alt det gode i livet, og i dag skinner solen og vi er et skridt tættere på sommer.
Rigtig dejlig fredag til jer alle🙏💗
... Se mereSe mindre

Se opslag