Charity

Min egyptiske bedstefar Emile var det mest gavmilde og generøse menneske, jeg nogensinde har hørt om. Han sagde altid, at der var mennesker, der havde meget mindre end ham, og mennesker der ikke havde det godt. Han brugte derfor den smule der var tilovers derhjemme, på de fattige.

Det har altid gjort stort indtryk på mig, at høre historierne om, hvor meget han gjorde for dem, der ikke havde så meget at gøre godt med.

Han havde, blev der fortalt, altid lommerne fulde af parfume til mændene, Eau de cologne som det hed, og så cigaretter – og det selvom han slet ikke røg selv.

Når han så mødte nogle på gaden, han tænkte kunne trænge til lidt opmuntring, så gav han dem enten cigaretter, eller bad dem holde hænderne frem for sig, og så hældte han lidt Eau de cologne ud i deres hænder, som de kunne ”klappe” på ansigtet, som mænd tit gjorde i gamle dage ☺. Han sagde, at smilet på deres glade ansigter var betaling nok for ham.

Jeg tror, jeg har arvet min bedstefars ønske om at hjælpe andre, og jeg har prøvet at hjælpe så meget jeg kunne, siden jeg var lille. Senere, som voksen, er jeg blevet ambassadør i forskellige organisationer, hvor min vigtigste rolle er, at skabe opmærksomhed omkring organisationernes forskellige mærkesager.

Charity eller hjælpearbejde som det hedder på dansk, er så stor en del af mit liv, og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne give videre til den yngre generation. Jeg tror nemlig på, at hvis vi lærer at give og dele som små, så er det det, vi giver videre som voksne. Jeg har derfor valgt 3 organisationer, der alle hjælper og gør noget for og i forhold til børn.

Mit store ønske er, at der kommer en snak i gang mellem barn og voksen om det at give, og hvad de respektive organisationer står for.Barnet kan derefter, hvis det har lyst, vælge hvilken organisation det ønsker, at Monique’s Verden skal donere penge til, ved at sætte et kryds i den respektive kasse. Jeg donerer herefter en %-del af overskuddet til den organisation, der har fået flest stemmer, eller måske endda dem alle tre ☺

Donationen vil blive overrakt en gang om året. Donations overrækkelsen vil kunne følges på facebook.com/moniquesverden

Sammen kan vi nemlig gøre en forskel.

1000 tak ☺

Hvem synes du Monique skal støtte næste gang?

1 dag siden

Monique's Verden

Se hvad vores moster bagte til os forleden, den lækreste citronkage, mums hvor smagte den bare godt. Hvilken kage er din yndlingskage?😋👍👏🙏❤️ ... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

1 uge siden

Monique's Verden

Århhhh, så sødt, der kysses i Spinderiet i går❤️❤️❤️ ... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

1 uge siden

Monique's Verden

Så er det på fredag d. 10 august kl. 16.00, at vi holder Housewarming i Spinderiet i Valby, for de åbner deres nye Babylounge. Nøj hvor skal vi hygge os. Vi læser de bedste historier højt og så er Max, Marley, Marvin og lille Molly så klar😎🐼🎶🐱🎉
Rigtig dejlig dag til jer alle 🙏💗Fredag den 10. august holder vi ”Housewarming” for vores nye babylounge! 😍💙👋

Kl. 11.00-17.00 vil bObles komme og tumle med børnene. Det er gratis at deltage med sit barn.

Kl. 16.00-16.30 kommer Monique og læser historie for børnene og fører dem ind i et børneeventyr med Marvin, Marley, Max og Molly.

Børnene kan farvelægge tegninger af Marvin, Marley, Max og Molly efter historie oplæsning.

Vi vil yderligere dele lidt frugt ud i løbet af dagen til de tumlende børn.

Vi ses til housewarming!
#bindervalbysammen
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

2 uger siden

Monique's Verden

En bekymret mor, ringede til mig og sagde, at datterens elskede Marvin, var blevet væk og at datteren var helt utrøstelig.
Marvin er hendes bedste ven, hun gør ingenting uden ham, og nu stod de og skulle på sommerferie i udlandet.
Jeg sagde, at den klarer vi, og aftalte, at jeg ville aflevere en ny Marvin dagen efter.
Samme aften modtog jeg dette billede.
Den søde lille pige havde fundet sin Marvin igen, og de to var helt udadskillelige🙏❤️❤️❤️
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

4 uger siden

Monique's Verden

De to lækre piger Clara og Nora, er rigtig glade for deres to nye venner, katten Max og pingvinen Marvin og så skal det lige siges, at de er rigtige glade for deres nye hjem. Tak for video til farmor Tina Casmose 🙏❤️
Vil du også eje et af de fire tøjdyr i Monique’s Verden?😊 Kan du købe dem lige her: www. Moniquesverdenshop.dk eller sende os en besked her på Facebook❤️ rigtig dejlig sommerdag til jer alle😎🌸💖🐱🐼🐧☀️
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del