Charity

Min egyptiske bedstefar Emile, var det mest gavmilde og generøse menneske, jeg nogensinde har hørt om. Han sagde altid, at der var mennesker, der havde meget mindre end ham, og mennesker der ikke havde det godt. Han brugte derfor den smule, der var tilovers derhjemme, på de syge og de fattige.

Det har altid gjort stort indtryk på mig, at høre historierne om, hvor meget han gjorde for dem, der ikke havde så meget at gøre godt med.

Han havde, blev der fortalt, altid lommerne fulde af parfume til mændene, Eau de cologne som det hed, og så cigaretter – og det selvom han slet ikke selv røg.

Når han så mødte nogle på gaden, han tænkte kunne trænge til lidt opmuntring, så gav han dem enten cigaretter, eller bad dem holde hænderne frem for sig, og så hældte han lidt Eau de cologne ud i deres hænder, som de kunne ”klappe” på ansigtet, som mænd tit gjorde i gamle dage ☺ Han sagde, at smilet på deres glade ansigter, var betaling nok i sig selv.

Jeg tror, jeg har arvet min bedstefars ønske om, at hjælpe andre, og jeg har prøvet at hjælpe så meget jeg kunne, siden jeg var lille. Senere, som voksen, er jeg blevet ambassadør i forskellige organisationer, hvor min vigtigste rolle er, at skabe opmærksomhed omkring organisationernes forskellige mærkesager.

Charity eller hjælpearbejde som det hedder på dansk, er så stor en del af mit liv, og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne give videre til den yngre generation. Jeg tror nemlig på, at hvis vi lærer at give og dele som små, så er det det, vi giver videre som voksne. Jeg har derfor valgt 3 organisationer, der alle hjælper og gør noget godt i forhold til børn.

Mit store ønske er, at der kommer en snak i gang mellem barn og voksen om det at give, og hvad de respektive organisationer står for.Barnet kan derefter, hvis det har lyst, vælge hvilken organisation det ønsker, at Monique’s Verden skal donere penge til, ved at sætte et kryds i den respektive kasse. Jeg donerer herefter en %-del af overskuddet til den organisation, der har fået flest stemmer, eller måske endda dem alle tre ☺

Donationen vil blive overrakt en gang om året. Donations overrækkelsen vil kunne følges på facebook.com/moniquesverden

Sammen kan vi nemlig gøre en forskel.

1000 tak ❤️

Hvem synes du Monique skal støtte?

3 dage siden

Monique's Verden

Så gør vi klar til den næste annonce i magasinet Nord. Det handler om, at du kan hente børne appen Monique’s Verden gratis i App Store og så kan du også få Monique’s Verden til at optræde til DIN næste børnefest hjemme hos dig selv. Lyder det ikke fantastisk?👍😃💗 ... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

7 dage siden

Monique's Verden

Rigtig god Bededagsferie🙏❤️
Hvormange hveder spiste du igår?
😃😃😃
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

3 uger siden

Monique's Verden

Har fundet nogle af mine gamle børnebøger frem. Elskede denne Det lille postbud❤️🐿 kan du huske hvilken der var din yndlingsbog da du var lille?📚
Husk at du, dine børn eller børnebørn, altid kan lytte til en masse dejlige historier i Monique’s Verden appen🎉
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

3 uger siden

Monique's Verden

Vi fik tilsendt dette fine billede fra en fyr i USA. Han har sat et af vores klistermærker på sin telefon.
Her er det et af søde Marley💋
Vidste du, at Monique’s Verden appen kan hentes ned GRATIS i alle lande i hele verden? Det synes vi er sejt.
Vil du også have dine egne Monique’s Verden klistermærker? Så sender du os bare en privat besked, så fortæller vi mere.
Rigtig dejlig dag til jer alle 🙏❤️
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

4 uger siden

Monique's Verden

Så er vi, Monique’s Verden, i det fine Nord magasin.
Her handler det om, at vi nu kan tilbyde jer der bor på sjælland, små børnekoncerter hjemme hos dig selv.
Vi optræder til: fødselsdagfest, barnedåb, familiefest eller hvad du har lyst til. Måske er det er lige noget for dig/jer🎉
Vi glæder os så meget til at optræde for dig/jer😃
Rigtig dejlig dag til jer alle💗🌸💗🌸
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del