Charity

Min egyptiske bedstefar Emile, var det mest gavmilde og generøse menneske, jeg nogensinde har hørt om. Han sagde altid, at der var mennesker, der havde meget mindre end ham, og mennesker der ikke havde det godt. Han brugte derfor den smule, der var tilovers derhjemme, på de syge og de fattige.

Det har altid gjort stort indtryk på mig, at høre historierne om, hvor meget han gjorde for dem, der ikke havde så meget at gøre godt med.

Han havde, blev der fortalt, altid lommerne fulde af parfume til mændene, Eau de cologne som det hed, og så cigaretter – og det selvom han slet ikke selv røg.

Når han så mødte nogle på gaden, han tænkte kunne trænge til lidt opmuntring, så gav han dem enten cigaretter, eller bad dem holde hænderne frem for sig, og så hældte han lidt Eau de cologne ud i deres hænder, som de kunne ”klappe” på ansigtet, som mænd tit gjorde i gamle dage ☺ Han sagde, at smilet på deres glade ansigter, var betaling nok i sig selv.

Jeg tror, jeg har arvet min bedstefars ønske om, at hjælpe andre, og jeg har prøvet at hjælpe så meget jeg kunne, siden jeg var lille. Senere, som voksen, er jeg blevet ambassadør i forskellige organisationer, hvor min vigtigste rolle er, at skabe opmærksomhed omkring organisationernes forskellige mærkesager.

Charity eller hjælpearbejde som det hedder på dansk, er så stor en del af mit liv, og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne give videre til den yngre generation. Jeg tror nemlig på, at hvis vi lærer at give og dele som små, så er det det, vi giver videre som voksne. Jeg har derfor valgt 3 organisationer, der alle hjælper og gør noget godt i forhold til børn.

Mit store ønske er, at der kommer en snak i gang mellem barn og voksen om det at give, og hvad de respektive organisationer står for.Barnet kan derefter, hvis det har lyst, vælge hvilken organisation det ønsker, at Monique’s Verden skal donere penge til, ved at sætte et kryds i den respektive kasse. Jeg donerer herefter en %-del af overskuddet til den organisation, der har fået flest stemmer, eller måske endda dem alle tre ☺

Donationen vil blive overrakt en gang om året. Donations overrækkelsen vil kunne følges på facebook.com/moniquesverden

Sammen kan vi nemlig gøre en forskel.

1000 tak ❤️

Hvem synes du Monique skal støtte?

23 timer siden

Monique's Verden

Jeg var ikke særlig gammel, da jeg fik mit første instrument i hænderne. Her sidder jeg i min gynge i haven, med min fars mundharmonika, og spiller på livet løs, mens min far med stor sikkerhed synger: gyng gang, falder i sang, falder de rødeste roser🌺
Vidste du, at musik stimulerer dit barns indlæring og sprogområdet i hjernen
? 🎶👍👏⭐️
#udvikling #sprog
#musik #moniquesverden #børneapp #børneværelse #sang #instrumenter #mundharmonika #talentfuld #stjerneinspe #passion #glæde #Liv #nuet #mitguld #elskerelskerelsker #mitliv #storesøster #søskende #kærlighed #hygge #stoltfar #far #lillesøster #søskendekærlighed #farogmor #børnesange #sangerinde #sangkarriere
... Se mereSe mindre

Se opslag

2 dage siden

Monique's Verden

Et rigtig sjovt, anderledes og anbefalelsesværdigt sted i byen for vovepelse. Gomonkey Klatrepark og svævebane midt i Søndermarken oppe mellem trækronerne. Fra 7 år og opefter.
Er du modig og okay med højder, så må du og dine prøve dette sted. Der er grundig instruktion inden.
Rigtig god Pinse🙏❤️😃
... Se mereSe mindre

Se opslag

4 dage siden

Monique's Verden

Pinse ferien starter i dag💗Har du brug for et overblik over, hvad der er af underholdning for dine børn i appen, kan du se mere her og også finde ud af, hvorfor jeg egentlig har lavet “Monique”s Verden” Husk den er GRATIS at hente i App Store.
Rigtig god fornøjelse og glædelig pinse🌼🌞🌈
... Se mereSe mindre

Se opslag

2 uger siden

Monique's Verden

Marvin siger tit, at han ville ønske han kunne flyve, det kan pingviner jo ikke, selvom de har små vinger💗 For så ville han flyve op til Vorherre og bede om godt vejr altid🌞👍😃😘 ... Se mereSe mindre

Se opslag

2 uger siden

Monique's Verden

Vidste du, at de fire tøjdyr, katten Max, vaskebjørnen Marley, pingvinen Marvin og rensdyrpigen Molly, alle er lavet ud fra et bæredygtigt koncept. Det vil sige, fri for farlige farvestoffer, og alt det der kan give allergiske reaktioner, incl. det de får i “maven”😃og så bliver de syet i hånden af søde Hanne, som jeg synes er SÅ dygtig. Hvis du også kunne tænke dig en til dit barn eller barnebarn, så gå ind på vores Shop: moniquesverdenshop.dk eller send os en mail på: booking@monique.dk og fortæl os hvilken en du gerne vil købe, så pakker vi fint og smukt ind og sender til dig.
Rigtig dejlig dag til dig og dine fra Monique❤️😻🎈
... Se mereSe mindre

Se opslag