Til dig

Elsker du at tegne og farvelægge? Så kan du gøre det lige her. Du kan pynte Max, Marley, Marvin og lille Molly ligesom du vil. Hvis du vil, kan du også give din tegning væk i gave bagefter, og så er du meget velkommen til at dele den med alle os andre på vores Monique’s Verden på Facebook

Vi glæder os til at se din tegning ❤️

2 dage siden

Monique's Verden

Vil du også synge med Max og alle hans venner i børne appen “Monique’s Verden”?Så kan du hente app’en gratis i App Store. Rigtig god fornøjelse❤️
Del meget gerne🙏🎶🌷
... Se mereSe mindre

Se opslag

5 dage siden

Monique's Verden

Tegninger til tidsfordriv ❤️

Falder tiden lidt for lang derhjemme for store og små, så har vi her i "Monique's Verden" fire tegninger du GRATIS kan printe ud og farvelægge.
Mine fire bedste venner tøjdyrene: Max, Marley Marvin og lille Molly, glæder sig til at blive farvelagt af dig.
Hvis du har lyst, er du selvfølgelig meget velkommen, til at tage et foto af din tegning og lægge op på vores Facebook side.
Rigtig god fornøjelse og dejlig dag til dig.
Du henter tegninger på: www.moniquesverden.dk under TIL DIG 💗
... Se mereSe mindre

Se opslag

6 dage siden

Monique's Verden

Da jeg var lille sagde min far: Når det er sommertid, så skal
havemøblerne stilles ud. Det betød, at urene skulle stilles 1 time frem, når så det var vintertid, så skulle man tage havemøblerne ind igen, det betød så, at man skulle sætte uret 1 time tilbage.det synes jeg var sjovt.
Nu er det sommertid igen, og det betyder, at det fra i dag af, vil være meget lysere om morgenen når vi står op, for sommeren den nærmer sig med hastige skridt, hvor er det dejligt, vi glæder os så meget💗
Har du husket at stille urene frem?👍😃⏰🕰❤️
... Se mereSe mindre

Se opslag

7 dage siden

Monique's Verden

Mange børn har haft og har fødselsdag i denne periode med coronavirus. Det er ikke som det plejer, når vi har fødselsdag, for i denne tid kan vi ikke holde stor fest for alle vores venner og familie. Hvis du eller en du kender har fødselsdag, skal I have en fødselsdagssang fra os. Du kan hente “I dag er det Oles fødselsdag” i vores app “Monique’s verden” i App Store.
Hurraaaa og kæmpestort tillykke og tak til verdens bedste lille Mikkel på videoen🙏❤️🎉🇩🇰🎶😘
... Se mereSe mindre

Se opslag

1 uge siden

Monique's Verden

I denne tid har vi brug for noget der løfter os, noget der giver glæde og er sjovt, som kontrast til alt det, der sker lige nu i verden. Vi har været forbi Morskabsmuseet og Hofnarren på Frederiksberg som vi sidder for foden af. Vi må fokusere på alt det gode i livet, og i dag skinner solen og vi er et skridt tættere på sommer.
Rigtig dejlig fredag til jer alle🙏💗
... Se mereSe mindre

Se opslag