Book børnekoncerter

Interaktiv børnekoncert med Monique’s Verden

Med en børne app som ”Monique’s Verden”, der er fyldt med nogle af de bedste og mest kendte danske børnesange, tænkte Monique, at hun selvfølgelig også ville lave børnekoncerter, for hun elsker børn, sang og musik.
Så derfor har hun lavet en Interaktiv Børnekoncert. Hun og hendes 4 bedste tøjdyrsvenner Max, Marley, Marvin og lille Molly, er på besøg hos børn over hele landet. Hun bliver booket af børnehaverne, bibliotekerne, centrene, kulturhusene oma.
Det er rigtig skægt. Der er masser af sjov og ballade, dans, fagter, historier og ikke mindst sang.

Skal du holde fødselsdag eller anden fest ?

Monique’s Verden kan bookes til at komme hjem til dig eller ned i børnehaven eller i skolen. Du har også mulighed for at vælge et specielt tema. Det kan være uhyggelige eller sjove sange og historier, julehistorier eller noget helt andet. Du bestemmer!

Vil du gerne booke Monique’s Verden til at komme og optræde for dig ? eller vil du vide mere om priser? Så kan du enten ringe til os på: 26620862 eller sende os en mail på booking@monique.dk

Vi glæder os så meget til at se dig 🙂

Julekoncert for børn i Monique’s Verden

Monique elsker bare jul.
Smukt pyntede juletræer, julepynt, julegaver, julemad og ikke mindst julehygge, og så elsker hun alle de smukke danske julesange. Så derfor har hun lavet en julekoncert for børn, med de bedste julesange og hyggeligste jule historier.
I den søde juletid, kommer Monique og hendes 4 bedste tøjdyrs venner på besøg i børnehaver, på biblioteker, i centrene og kulturhuse, og selvfølgelig også hjemme hos dig privat. Med sig har hun: det flotteste guld juletræ, masser af julepynt og små gaver til søde børn. Monique og de 4 tøjdyr, har alle ders flotteste jule tøj på og de glæder sig. Så skal julen rigtig synges ind, og hvem ved, måske falder julesneen også? 🙂

Vil du gerne booke Monique’s Verden til at komme og lave julerier for dig ? eller vil du vide mere om priser? Så kan du enten ringe til os på: 26620862 eller sende os en mail på booking@monique.dk.

Rigtig glædelig jul 🙂

3 dage siden

Monique's Verden

SÅ har vi en annonce for "Monique's Verden" i det fine Nord magasin, for vi synes alle skal have lov til at hente den bedste børne app ganske GRATIS 🙂 Vi er pavestolte. Måske kender du også nogen, du synes skal have den.
Det har lige været jul og meget snart er det minsandten vinterferie, så er der masser af god underholding/læring til alle børn mellem 2-6 år.
Rigtig dejlig dag til jer alle derude <3
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

1 uge siden

Monique's Verden

Vi skal ud og køre, med vores to venner, giraffen Grit, og bjørnen Bjarne, for de er på vej til deres nye hjem og der venter to forventningsfulde børn på dem.
De flytter på landet, og vi glæder os så meget til at besøge dem👍👏
Rigtig god dag til alle søde børn og voksne🍀💕💕🐻
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

2 uger siden

Monique's Verden

I dag er det Helligtrekonger, så siger de voksne, at julen slutter. Vi kan rigtig godt lide de tre vise mænd, for de kommer med gaver til det lille Jesus barn. Vi elsker gaver😀😀😀🙏❤️🎁 ... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

2 uger siden

Monique's Verden

Juhuuuuuu, rigtig godt nytår til jer alle. Tak for et fantastisk år, vi glæder os så meget til at dele det nye år med jer.
Pas på jeg selv, hinanden og ikke mindst alle de dejlige dyr❤️
Stort nytårs kram fra Max, Marley, Marvin, Molly og deres mor Monique🙏❤️😘🎉🎉🎉🎉
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

3 uger siden

Monique's Verden

Vi har sovet længe i dag, og glæder os til at hygge med hele familien, solen skinner og vi vil ønske jer alle en glædelig 2. juledag🙏🎄🎄🎄
Hvad skal du lave i dag?
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del