Book børnekoncerter

Interaktiv børnekoncert med Monique’s Verden

Med en børne app som ”Monique’s Verden”, der er fyldt med nogle af de bedste og mest kendte danske børnesange, tænkte Monique, at hun selvfølgelig også ville lave børnekoncerter, for hun elsker børn, sang og musik.
Så derfor har hun lavet en Interaktiv Børnekoncert. Hun og hendes 4 bedste tøjdyrsvenner Max, Marley, Marvin og lille Molly, er på besøg hos børn over hele landet. Hun bliver booket af børnehaverne, bibliotekerne, centrene, kulturhusene oma.
Det er rigtig skægt. Der er masser af sjov og ballade, dans, fagter, historier og ikke mindst sang.

Skal du holde fødselsdag eller anden fest ?

Monique’s Verden kan bookes til at komme hjem til dig eller ned i børnehaven eller i skolen. Du har også mulighed for at vælge et specielt tema. Det kan være uhyggelige eller sjove sange og historier, julehistorier eller noget helt andet. Du bestemmer!

Vil du gerne booke Monique’s Verden til at komme og optræde for dig ? eller vil du vide mere om priser? Så kan du enten ringe til os på: 26620862 eller sende os en mail på booking@monique.dk

Vi glæder os så meget til at se dig 🙂

Julekoncert for børn i Monique’s Verden

Monique elsker bare jul.
Smukt pyntede juletræer, julepynt, julegaver, julemad og ikke mindst julehygge, og så elsker hun alle de smukke danske julesange. Så derfor har hun lavet en julekoncert for børn, med de bedste julesange og hyggeligste jule historier.
I den søde juletid, kommer Monique og hendes 4 bedste tøjdyrs venner på besøg i børnehaver, på biblioteker, i centrene og kulturhuse, og selvfølgelig også hjemme hos dig privat. Med sig har hun: det flotteste guld juletræ, masser af julepynt og små gaver til søde børn. Monique og de 4 tøjdyr, har alle ders flotteste jule tøj på og de glæder sig. Så skal julen rigtig synges ind, og hvem ved, måske falder julesneen også? 🙂

Vil du gerne booke Monique’s Verden til at komme og lave julerier for dig ? eller vil du vide mere om priser? Så kan du enten ringe til os på: 26620862 eller sende os en mail på booking@monique.dk.

Rigtig glædelig jul 🙂

21 timer siden

Monique's Verden

Jeg var ikke særlig gammel, da jeg fik mit første instrument i hænderne. Her sidder jeg i min gynge i haven, med min fars mundharmonika, og spiller på livet løs, mens min far med stor sikkerhed synger: gyng gang, falder i sang, falder de rødeste roser🌺
Vidste du, at musik stimulerer dit barns indlæring og sprogområdet i hjernen
? 🎶👍👏⭐️
#udvikling #sprog
#musik #moniquesverden #børneapp #børneværelse #sang #instrumenter #mundharmonika #talentfuld #stjerneinspe #passion #glæde #Liv #nuet #mitguld #elskerelskerelsker #mitliv #storesøster #søskende #kærlighed #hygge #stoltfar #far #lillesøster #søskendekærlighed #farogmor #børnesange #sangerinde #sangkarriere
... Se mereSe mindre

Se opslag

2 dage siden

Monique's Verden

Et rigtig sjovt, anderledes og anbefalelsesværdigt sted i byen for vovepelse. Gomonkey Klatrepark og svævebane midt i Søndermarken oppe mellem trækronerne. Fra 7 år og opefter.
Er du modig og okay med højder, så må du og dine prøve dette sted. Der er grundig instruktion inden.
Rigtig god Pinse🙏❤️😃
... Se mereSe mindre

Se opslag

4 dage siden

Monique's Verden

Pinse ferien starter i dag💗Har du brug for et overblik over, hvad der er af underholdning for dine børn i appen, kan du se mere her og også finde ud af, hvorfor jeg egentlig har lavet “Monique”s Verden” Husk den er GRATIS at hente i App Store.
Rigtig god fornøjelse og glædelig pinse🌼🌞🌈
... Se mereSe mindre

Se opslag

2 uger siden

Monique's Verden

Marvin siger tit, at han ville ønske han kunne flyve, det kan pingviner jo ikke, selvom de har små vinger💗 For så ville han flyve op til Vorherre og bede om godt vejr altid🌞👍😃😘 ... Se mereSe mindre

Se opslag

2 uger siden

Monique's Verden

Vidste du, at de fire tøjdyr, katten Max, vaskebjørnen Marley, pingvinen Marvin og rensdyrpigen Molly, alle er lavet ud fra et bæredygtigt koncept. Det vil sige, fri for farlige farvestoffer, og alt det der kan give allergiske reaktioner, incl. det de får i “maven”😃og så bliver de syet i hånden af søde Hanne, som jeg synes er SÅ dygtig. Hvis du også kunne tænke dig en til dit barn eller barnebarn, så gå ind på vores Shop: moniquesverdenshop.dk eller send os en mail på: booking@monique.dk og fortæl os hvilken en du gerne vil købe, så pakker vi fint og smukt ind og sender til dig.
Rigtig dejlig dag til dig og dine fra Monique❤️😻🎈
... Se mereSe mindre

Se opslag