Book børnekoncerter

Interaktiv børnekoncert med Monique’s Verden

Med en børne app som ”Monique’s Verden”, der er fyldt med nogle af de bedste og mest kendte danske børnesange, tænkte Monique, at hun selvfølgelig også ville lave børnekoncerter, for hun elsker børn, sang og musik.
Så derfor har hun lavet en Interaktiv Børnekoncert. Hun og hendes 4 bedste tøjdyrsvenner Max, Marley, Marvin og lille Molly, er på besøg hos børn over hele landet. Hun bliver booket af børnehaverne, bibliotekerne, centrene, kulturhusene oma.
Det er rigtig skægt. Der er masser af sjov og ballade, dans, fagter, historier og ikke mindst sang.

Skal du holde fødselsdag eller anden fest ?

Monique’s Verden kan bookes til at komme hjem til dig eller ned i børnehaven eller i skolen. Du har også mulighed for at vælge et specielt tema. Det kan være uhyggelige eller sjove sange og historier, julehistorier eller noget helt andet. Du bestemmer!

Vil du gerne booke Monique’s Verden til at komme og optræde for dig ? eller vil du vide mere om priser? Så kan du enten ringe til os på: 26620862 eller sende os en mail på booking@monique.dk

Vi glæder os så meget til at se dig 🙂

Julekoncert for børn i Monique’s Verden

Monique elsker bare jul.
Smukt pyntede juletræer, julepynt, julegaver, julemad og ikke mindst julehygge, og så elsker hun alle de smukke danske julesange. Så derfor har hun lavet en julekoncert for børn, med de bedste julesange og hyggeligste jule historier.
I den søde juletid, kommer Monique og hendes 4 bedste tøjdyrs venner på besøg i børnehaver, på biblioteker, i centrene og kulturhuse, og selvfølgelig også hjemme hos dig privat. Med sig har hun: det flotteste guld juletræ, masser af julepynt og små gaver til søde børn. Monique og de 4 tøjdyr, har alle ders flotteste jule tøj på og de glæder sig. Så skal julen rigtig synges ind, og hvem ved, måske falder julesneen også? 🙂

Vil du gerne booke Monique’s Verden til at komme og lave julerier for dig ? eller vil du vide mere om priser? Så kan du enten ringe til os på: 26620862 eller sende os en mail på booking@monique.dk.

Rigtig glædelig jul 🙂

2 dage siden

Monique's Verden

Vil du også synge med Max og alle hans venner i børne appen “Monique’s Verden”?Så kan du hente app’en gratis i App Store. Rigtig god fornøjelse❤️
Del meget gerne🙏🎶🌷
... Se mereSe mindre

Se opslag

5 dage siden

Monique's Verden

Tegninger til tidsfordriv ❤️

Falder tiden lidt for lang derhjemme for store og små, så har vi her i "Monique's Verden" fire tegninger du GRATIS kan printe ud og farvelægge.
Mine fire bedste venner tøjdyrene: Max, Marley Marvin og lille Molly, glæder sig til at blive farvelagt af dig.
Hvis du har lyst, er du selvfølgelig meget velkommen, til at tage et foto af din tegning og lægge op på vores Facebook side.
Rigtig god fornøjelse og dejlig dag til dig.
Du henter tegninger på: www.moniquesverden.dk under TIL DIG 💗
... Se mereSe mindre

Se opslag

6 dage siden

Monique's Verden

Da jeg var lille sagde min far: Når det er sommertid, så skal
havemøblerne stilles ud. Det betød, at urene skulle stilles 1 time frem, når så det var vintertid, så skulle man tage havemøblerne ind igen, det betød så, at man skulle sætte uret 1 time tilbage.det synes jeg var sjovt.
Nu er det sommertid igen, og det betyder, at det fra i dag af, vil være meget lysere om morgenen når vi står op, for sommeren den nærmer sig med hastige skridt, hvor er det dejligt, vi glæder os så meget💗
Har du husket at stille urene frem?👍😃⏰🕰❤️
... Se mereSe mindre

Se opslag

7 dage siden

Monique's Verden

Mange børn har haft og har fødselsdag i denne periode med coronavirus. Det er ikke som det plejer, når vi har fødselsdag, for i denne tid kan vi ikke holde stor fest for alle vores venner og familie. Hvis du eller en du kender har fødselsdag, skal I have en fødselsdagssang fra os. Du kan hente “I dag er det Oles fødselsdag” i vores app “Monique’s verden” i App Store.
Hurraaaa og kæmpestort tillykke og tak til verdens bedste lille Mikkel på videoen🙏❤️🎉🇩🇰🎶😘
... Se mereSe mindre

Se opslag

1 uge siden

Monique's Verden

I denne tid har vi brug for noget der løfter os, noget der giver glæde og er sjovt, som kontrast til alt det, der sker lige nu i verden. Vi har været forbi Morskabsmuseet og Hofnarren på Frederiksberg som vi sidder for foden af. Vi må fokusere på alt det gode i livet, og i dag skinner solen og vi er et skridt tættere på sommer.
Rigtig dejlig fredag til jer alle🙏💗
... Se mereSe mindre

Se opslag