Book børnekoncerter

Interaktiv børnekoncert med Monique’s Verden

Med en børne app som ”Monique’s Verden”, der er fyldt med nogle af de bedste og mest kendte danske børnesange, tænkte Monique, at hun selvfølgelig også ville lave børnekoncerter, for hun elsker børn, sang og musik.
Så derfor har hun lavet en Interaktiv Børnekoncert. Hun og hendes 4 bedste tøjdyrsvenner Max, Marley, Marvin og lille Molly, er på besøg hos børn over hele landet. Hun bliver booket af børnehaverne, bibliotekerne, centrene, kulturhusene oma.
Det er rigtig skægt. Der er masser af sjov og ballade, dans, fagter, historier og ikke mindst sang.

Skal du holde fødselsdag eller anden fest ?

Monique’s Verden kan bookes til at komme hjem til dig eller ned i børnehaven eller i skolen. Du har også mulighed for at vælge et specielt tema. Det kan være uhyggelige eller sjove sange og historier, julehistorier eller noget helt andet. Du bestemmer!

Vil du gerne booke Monique’s Verden til at komme og optræde for dig ? eller vil du vide mere om priser? Så kan du enten ringe til os på: 26620862 eller sende os en mail på booking@monique.dk

Vi glæder os så meget til at se dig 🙂

Julekoncert for børn i Monique’s Verden

Monique elsker bare jul.
Smukt pyntede juletræer, julepynt, julegaver, julemad og ikke mindst julehygge, og så elsker hun alle de smukke danske julesange. Så derfor har hun lavet en julekoncert for børn, med de bedste julesange og hyggeligste jule historier.
I den søde juletid, kommer Monique og hendes 4 bedste tøjdyrs venner på besøg i børnehaver, på biblioteker, i centrene og kulturhuse, og selvfølgelig også hjemme hos dig privat. Med sig har hun: det flotteste guld juletræ, masser af julepynt og små gaver til søde børn. Monique og de 4 tøjdyr, har alle ders flotteste jule tøj på og de glæder sig. Så skal julen rigtig synges ind, og hvem ved, måske falder julesneen også? 🙂

Vil du gerne booke Monique’s Verden til at komme og lave julerier for dig ? eller vil du vide mere om priser? Så kan du enten ringe til os på: 26620862 eller sende os en mail på booking@monique.dk.

Rigtig glædelig jul 🙂

19 timer siden

Monique's Verden

Så har vi været ude og køre i bus i går, det var altså sjovt👍🎈🎉😀
Rigtig god lørdag til dig🙏🌷
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

2 dage siden

Monique's Verden

Se hvad vi fandt på vejen. En lille delfin uden vand. Der må være en, der savner den rigtig meget 🙏🍀🍀😊👍 ... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

3 dage siden

Monique's Verden

Jeg elsker bøger, og ville af hele min sjæl ønske, at jeg havde gemt alle mine børnebøger fra da jeg var barn.
Jeg har lige været en tur i Stuttgart, for at besøge min fars lillesøster Nina, min dejlige gudmor.
Målet, ud over at hygge mig med hende var, at høre historier, se billeder og ting fra da min far og hende var små, og op i gennem deres liv. De havde nemlig et meget unikt søskende bånd.
Da jeg var barn, fortalte min far mig altid om La Fontaines fabler. Han elskede dem. Små historier om dyr og mennesker og deres relation indbyrdes, alle med en morale man kunne bruge videre i livet.
Jeg elsker de små historier ligeså meget som min far og se lige hvad jeg fandt i min gudmors gemmer, en rigtig gammel La Fontaine bog, som de havde haft, da de var børn i Heliopolis/Cairo.
Jeg bliver helt varm om hjertet, og så glad. Tænk at den har de fået læst historier fra og selv læst op for hinanden. Det er magisk❤️
Jeg ønsker jer alle den bedste dag.
PS: Har du gemt dine børnebøger?
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

4 dage siden

Monique's Verden

Sådan kan grøntsager også serveres, jeg synes det er så fint. Små mariehøner i tomat på blade af spinat og med små olivenhoveder oven på enten mozzarella eller er halvt æg. Er det ikke bare festligt?
Måske noget man kan lave her i efterårsferien👍😀🍀👏
Bon appetit❤️
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del

5 dage siden

Monique's Verden

Så er græskarret til Halloween købt. Hvor vi bare glæder os, selvom det også er lidt uhyggeligt🎃👻
Rigtig dejlig dag, til jer allesammen💗💗💗
... Se mereSe mindre

Se opslag
·Del